Contact & Route

Inlichtingen
Voor inlichtingen en het maken van afspraken kunt u altijd contact opnemen.


Locatie BOLT

Waalbandijk 43
5313AK Nieuwaal
Telefoon: 0418-671718
E-mail: bolt@planet.nl

per auto naar Nieuwaal
Via de A-2: neem de afslag Zaltbommel en volg de borden naar Zaltbommel; u passeert de ('s avonds verlichte) watertoren en gaat direct daarna op de rotonde linksaf, richting Gameren, via de N 322. Verderop komt Nieuwaal op de borden. In Nieuwaal rijdt u richting Waaldijk naar een T-kruising; hier linksaf en na 100 m. rechtsaf de dijkoprit op en op de dijk weer links. Hier volgt vrijwel meteen het bord 'einde bebouwde kom'. Daar vandaan is het nog 1200 meter.
Via de A-27: afslag Almkerk, via de Andelse sluis de N322 volgen, bij afslag Zuilichem linksaf en door dit dorp naar de Waalbandijk, deze rechtsaf (oostwaarts) volgen. BOLT ligt halverwege Zuilichem en Nieuwaal binnendijks aan de voet van de Waalbandijk (huisnr 43) vlakbij hectometerpaaltje 176. Bij de afrit staat een lantaarnpaal en een groot naambord. Ga hier de dijk af en rijd naar beneden naar de parkeerplaats. Ga zuinig met de parkeerruimte om, sluit a.u.b. goed aan.

openbaar vervoer naar Nieuwaal
Ieder uur gaat bus 49 van Zaltbommel N.S. naar halte Gameren-bejaardencentrum. Vanaf die plek rijdt belbus 249 die je naar Nieuwaal kan brengen. Voor de belbus moet je minstens een uur van te voren bellen naar Arriva 0900-1961. De terugreis naar Zaltbommel is ook via deze belbus. Zoek voor tijden en verdere info op de website van Arriva (Zaltbommel) .


Locatie Graf Dürckheimhuis

Lange Steigerstraat 26
5301CG Zaltbommel
Telefoon: 0418-671718
E-mail: bolt@planet.nl

per auto naar het Graaf Dürckheimhuis
Via de A-2: neem de afslag Zaltbommel en volg de borden naar Zaltbommel; net voor de stad ziet u een ('s avonds verlichte) watertoren links van u, direct daarna via de rotonde rechtdoor de Steenweg op, die vervolgen tot aan de dijk, dan rechts naar de Molenwal, vlak daarvoor kunt u gratis parkeren. U kunt ook de Molenwal vervolgen, die loopt uit op de Waalkade. Aan het eind van de Waalkade bij de Rotterdamse Bol kunt u ook gratis parkeren. De Lange Steigerstraat loopt parallel aan de Waalkade. Het Graaf Durckheimhuis is op nummer 26.

openbaar vervoer naar het Graaf Dürckheimhuis
Van Zaltbommel (station N.S.) is het ongeveer 15 minuten lopen: van het station richting stad, onder het viaduct door meteen rechtsaf de koningin Wilhelminaweg op, de weg vervolgen dan loopt u vanzelf de Boschstraat in, deze loopt uit in de Waterstraat. De laatste zijstraat rechts, voor de Waterpoort, is de Lange Steigerstraat. Het Graaf Dürckheimhuis is op nummer 26. Er rijden ook verschillende busdiensten van het station naar/via het centrum van Zaltbommel; Zie www.9292ov.nl voor de vertrektijden.